submit


Olen musta-Afrikassa elävä Eurooppa, Italia ja lam työtä joka päivä paitsi torstaina tai päivän, kuin levätä itseäni muuten olen vain hänen koko perheeni ovat Afrikassa lam asuvien ystävieni kanssa Olen lyhyt mies takaisin kaveri Olen Ikenna mile, Insinööri, yksi ei koskaan naimisissa, rakkaus jalkapallo, musiikki, tanssi, Kuten kokous vakavien ihmisiä. Olen musta mies vihjeitä — iho hiuksiani, koska mun kulmakarvat hyvin karvainen, minulla on villi rinnassa karvaista rintaani olen normaali työntekijä ja haluan perheeni olen italialainen-vuotias, eronnut, ei lapsia, pitkä, työtä Italian Rautatie. Etsivät hyvä tyttö, hän haluaa perheen, hän haluaa todellinen mies hänen vieressään, Jotka ajattelevat olen Kelly nimen rakastan musiikkia jalkapallo matkustaa rakastan tavata uusia ihmisiä, olen hauska kaveri rakastan olen helposti rakastua tarvitsen nainen, joka ei koskaan satuttaa minua uudestaan, koska en ollut murtunut monta kertaa Olen ystävällinen henkilö ja minä vitsi hyvin ja vihaan valheita Olen hännän suklaa ihon ohut musta hiukset kaikki värit vaatteita Olen etsimässä parisuhdetta, joka tulee aina tehdä minulle olla onnellinen ja hyvä käytös henkilö

About